De 10 meest fotogenieke plekken op aarde

Jouw bucketlist met reisbestemmingen is waarschijnlijk net zo lang als die van ons, met meer steden en landen dan je de komende jaren kunt gaan zien. Maar dromen mag altijd toch? Wanneer je één van deze onderstaande vakantiebestemmingen kiest, dan weet je zeker dat je met geweldige foto’s thuis gaat komen. Het zijn namelijk de 10 meest fotogenieke plekken op aarde!

1. Alberta – Canada

De provincie Alberta in Canada is zo ongelofelijk mooi, vooral in de zomer. Dan verandert bijvoorbeeld Lake Louise in het mooiste, meest helderblauwe meer dat je ooit gezien hebt en ook van Spirit Island in Maligne Lake blijf je foto’s maken.Afbeeldingsresultaat voor Alberta - Canada

2. Petra – Jordanië

De oude stad Petra in Jordanië behoort tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. En een wonder is het met recht. Heel vroeg in de ochtend, als de zon opkomt, is Petra op haar allermooist. Met de rode gloed op de bergen en de stilte in de vallei is het alsof je rondloopt in een sprookje.

Afbeeldingsresultaat voor Petra - Jordanië

3. Marrakech – Marokko

Het kleurrijke Marrakech is een van de meest fotogenieke plekken op aarde. Zeker in de medina, het centrum van de stad, vraagt ieder straatje om nieuwe foto’s.

Afbeeldingsresultaat voor Marrakech

4. Bora Bora – Frans Polynesië

Slapen in een waterbungalow, suppen over het heldere water en te voet het eiland verkennen. Een vakantie naar Bora Bora is een droom en dat is de onderwaterwereld hier ook. Zet dit maar ergens hoog op je bucketlist.

Afbeeldingsresultaat voor Bora Bora - Frans Polynesië

5. Cinque Terre – Italië

De Italiaanse Cinque Terre zijn vijf lieflijke dorpjes langs de ruige kust: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. En de een is nog fotogenieker dan de ander.

Afbeeldingsresultaat voor Cinque Terre - Italië

6. Santorini – Griekenland

Het Griekse eiland Santorini, met de witte huisjes met blauwe daken, heb je zeker weten weleens op een foto gezien. Omdat het nu eenmaal een onwijs fotogenieke plek is!

Afbeeldingsresultaat voor Santorini - Griekenland

7. Grand Canyon – USA

Hoeveel foto’s je ook al gezien hebt van dit natuurfenomeen, er is niets dat ook maar in de buurt komt bij de werkelijke schoonheid van de Grand Canyon. De kloof is immens, groter dan je je ooit kunt voorstellen. En mooier. En fotogenieker.

Afbeeldingsresultaat voor Grand Canyon

8. Palawan – Filipijnen

Het Filipijnse Palawan is één van de mooiste eilanden op aarde. En volgens sommige mensen het mooiste eiland. Water zó blauw… Bomen zó groen… En dat tegen een indrukwekkende rotswand aan. Mooier gaat je foto’s niet worden.

Afbeeldingsresultaat voor kayangan lake

9. Kaapstad – Zuid Afrika

Of je nu bovenop de Tafelberg staat of je kijkt er van een afstand naar: iedere foto is mooi. En alleen al dit uitzicht is waarom je op reis wilt naar Zuid-Afrika.

Afbeeldingsresultaat voor kaapstad strand

10. Blue Lagoon – IJsland

Eigenlijk is het te moeilijk om in IJsland één plek te kiezen die het meest fotogeniek is, want dit hele land is fenomenaal mooi, maar het dan toch moet dan graag de Blue Lagoon. Als die nog niet op je bucketlist staat, dat wordt dat de hoogste tijd.

Afbeeldingsresultaat voor blue lagoon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s